Csapatépítő program

Helyszín

Magyarország egyik legszebb részén fekvő, speciális kialakítású, 2x9 18 lyukú golfpályájánk, Budapestről mindössze másfél óra autóút után, Zirctől 4 km távolságra található. A 25 hektáron elterülő festői pálya szépsége és a Bakony csodás látványa méltán ejti rabul a természet és a golf szerelmeseinek szívét.

A játék menete

A játékosok négyes flight-okban (csoportokban) indulnak a kilenc lyukból álló pálya leküzdésére. A flight-ok között 10 perces időközök vannak a torlódás megelőzése végett. A verseny egyéni, de lehetőség van az egyes csoportok külön értékelésére, díjazására is. A játék folyamán egy „marshall” (verseny felügyelő) ellenőrzi a szabályok valamint a golfpályán előírt viselkedési normák betartását. Ezen formulák közül kiemelendő a dohányzás, valamint a hangos, más játékosokat zavaró viselkedés mellőzése. A játék zökkenőmentes lebonyolítása érdekében kollégáink folyamatosan ellenőrzik, és egyben segítik a csapatok előrejutását. A játékidő 1,5-2 óra /csapat.

Öltözet

A sportág kialakított magáról egy megjelenési formát, amelyet ha nem is teljes mértékben, de az egységesség végett ajánljuk a sportos viseleten belül a „pique” galléros pólót és a térdnadrág viseletét. Footgolf öltözetének pikantériáját és egyediségét a „kárómintás térdzokni” adja meg. A cipő bármilyen sportcipő lehet kivéve a stoplis labdarúgó cipőt. A játék ideális cipője az úgynevezett “hernyótalpas” labdarúgó cipő.

Catering

A jó hangulatú és izgalmas sportmozgásban mindenkinek szüksége van az energiák pótlására, ezért a csapatok beérkezésével és a verseny végeztével mindenkit várnak az ízletes ételek és a szomjoltó nedűk.

Szállás

A Bakony idilli környezetet biztosít a nyugodt pihenésre, így négycsillagos hotelünkben, a vendégházban és a clubházban  a csapatépítő versenyen résztvevőknek tökéletes szállást,ellátást tudunk biztosítani. 


Footgolf program és árak

Flight-ok kialakítása és szabálymagyarázat

A játékhoz biztosítjuk az egyedi score kártyát, labdát , öltözőt a Clubházban

Tee time foglalása kötelező!

info@foresthills.hu

Tel.: (36) 88 573 310

Részvételi díj

Hello Footgolf Clubtagoknak

Hello Footgolf Clubtagsággal nem rendelkező játékosoknak

18 szakaszra hétköznap

5.000,-Ft/fő

6.000,-Ft/fő

18 szakaszra hétvégén

6.000,-Ft/fő

7.000,-Ft/fő

36 szakaszra hétköznap

9.000,-Ft/fő

10.000,-Ft/fő

36 szakaszra hétvégén

10.000,-Ft/fő

11.000,-Ft/fő