Útmutató foglaláshoz

Szállodánk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy Vendégeink, elképzeléseiknek megfelelően a lehető legkomplexebb, személyre szabott csomagajánlatot állíthassák össze. Ennek megfelelően végeláthatatlan és egymással csak nehezen összehasonlítható csomagajánlatok helyett más megközelítéssel kínáljuk kedvezményes csomagjainkat.

Csomagstruktúránk lényege, hogy első körben Önnek arról kell döntenie; reggelis, vagy félpanziós ellátást szeretne igényelni. Döntése alapján így két alapcsomag közül választhat, melyek tartalmazzák a szállodánk által kínált alapszolgáltatásokat, mint korlátlan wellness részleg használat, ingyenes parkolási lehetőség, welcome drink, ingyenes WiFi használat, kedvezményes masszázs foglalási lehetőség, stb., valamint az Ön által választott ellátástípust.

Ezt követően pedig a folyamatosan bővülő élménycsomag listából válogatva tudja minél felejthetetlenebbé varázsolni kikapcsolódásukat. Az élménycsomagokat, mintha egy webáruházban vásárolna, adhatja hozzá az alapcsomaghoz, közben folyamatosan figyelemmel követheti a foglalás végösszegét.

A következőkben segítünk szemléltetni az online foglalás / ajánlatkérés folyamatát. Kérjük, kattintson a honlap jobb felső sarkában található, zöld, online foglalás feliratú ikonra. Ezt követően átirányítja Önt a rendszer, szállodánk online foglalási felületére.


1. LÉPÉS

Első lépésként válassza ki érkezése és távozása időpontját a naptár segítségével, majd adja meg a felnőttek és gyermekek létszámát, valamint a gyermekek életkorát. Ezt követően kattintson a keresés ikonra.

forest_hills_hotel_szarvaskut_zirc_wellness_etterem_foglalas_1.jpg

forest_hills_hotel_szarvaskut_zirc_wellness_etterem_foglalas_2.jpg

2. LÉPÉS

Ebben a lépésben a rendszer felajánlja Önnek a kért létszám elszállásolására alkalmas, még szabad szobáink típusát, valamint alatta az alapcsomagok leírását és azok, adott szobatípusra érvényes árait. A kiválasztom ikonra kattintva léphetünk tovább.

forest_hills_hotel_szarvaskut_zirc_wellness_etterem_foglalas_3.jpg

3. LÉPÉS

Ebben a lépésben teheti egyedivé foglalását, kedvére válogathat élménycsomagjaink és szolgáltatásaink között. Az egyes csomagok/szolgáltatások képeire kattintva tudja hozzáadni a kiválasztott alapcsomaghoz az aktuális élménycsomagot/szolgáltatást. A tovább ikonra kattintva léphetünk tovább.

forest_hills_hotel_szarvaskut_zirc_wellness_etterem_foglalas_4.jpg

4. LÉPÉS

A negyedik lépésben a rendszer összegzi a kiválasztott csomagok árait. Amennyiben le szeretné foglalni az összeállított csomagot, ebben a lépésben adhatja meg a foglaláshoz szükséges személyes adatait.

forest_hills_hotel_szarvaskut_zirc_wellness_etterem_foglalas_5.jpg

5. LÉPÉS

Az adatok megadását és elküldését követően a rendszer visszaigazolást küld Önnek a megadott e-mail címre. Kérjük, amennyiben nem találja a levelet postafiókjában, tekintse át levélszemét mappáját is.

További kérése/kérdése esetén kollégáink állnak szíves rendelkezésére az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

+36 (88) 573-310 | info@foresthills.hu

forest_hills_hotel_szarvaskut_zirc_wellness_etterem_foglalas_6.jpg