Legfrissebb híreink

Kedves Sporttársak és Vendégeink!

Túl vagyunk a 2018-as év első felén és bátran állíthatjuk, hogy nagyon sikeres versenyidőszakot zárhattunk. Minden versenyünk nagyszerű hangulatban telt és a visszajelzések azt bizonyítják, hogy jó úton haladunk. A pálya állapota és minősége európai színvonalú és ezt köszönhetjük a szakembereink áldásos munkájának és a hatalmas anyagi erőfeszítésnek elsősorban. A sikeres rendezvényeink alapfeltételét megteremtettük, így már minden adott volt a magas színvonalú játékhoz, amivel sokan éltek is. Remek eredmények születtek a mindig nagy létszámú versenyeinken és a klub ezt az érdeklődést nagyon szép, és értékes ajándékokkal hálálta meg.

Nagy készülődés előzi meg az elkövetkező időszakot, nagy feladatok várnak a játékosokra és a klubra egyaránt. Befejeződik a greenek karbantartása, ami biztosítja a labda gurulásának a pontosságát a selyem-simaságú füvön.

Nagyon sűrű lesz az elkövetkező időszak versenyprogramja. Augusztusban Balaton sport- Forest Hills csapatverseny vezeti be az őszi idényt. Szeptember elseje a TORO-Agrolánc kupáé és másnap Forest Hills – Balaton sport visszavágó a vándorkupáért. Szeptember elején rendezzük meg a MGTSZ által először kiírt szenior klub csapatbajnokságot, amit szeptember folyamán még két nagy versenyünk követ. Reméljük, programjaink mindenki megelégedésére szolgálnak.

Mindenki várunk szeretettel.

Forest Hills Golf Club

2018.08.08.