Foglalás
Bezár

Koronavírus (COVID-19) Tájékoztató

T Á J É K O Z T A T Ó
A FOREST HILLS koronavírus (COVID-19) JÁRVÁNY ELLENI VÉDEKEZÉSÉRŐL

KEDVES VENDÉGEINK!

A Forest Hills a koronavírus-járvány előtti időszakban is szigorú higiéniai- és tisztasági szabályok szerint alakította működését, melyeket most az ún. Forest Hills COVID-19 járvány elleni védekezési akcióterve keretében tovább fokozunk. Környezetünk és saját egészségünk megőrzése érdekében a korábbinál is fontosabb, hogy jobban figyeljünk magunkra és egymásra. A nemzetközi és hazai egészségügyi és turisztikai szervezetek ajánlásait alapul véve, több tekintetben pedig azokon túlmenően tisztasági, higiéniai és üzemeltetési szabványokat alkalmazunk annak érdekében, hogy Önök idén nyáron is gondtalanul kikapcsolódhassanak, élvezzék a Forest Hills nyújtotta kényelmi szolgáltatásokat.

Felkészülten várjuk Vendégeinket

A Forest Hills COVID-19 járvány elleni védekezési akcióterve összeállításakor arra törekedtünk, hogy vendégeink és kollégáink maximális biztonságban lehessenek. Alapelvünk, hogy a lehetőségekhez képest minden tőlünk telhetőt megtegyünk az egészség megőrzése érdekében.

Kérjük, ismerje meg, hogy milyen intézkedéseket léptettünk életbe annak érdekében, hogy Önök nyugodtan pihenjenek hotel-és golfkomplexumunkban.

Közösségi terek, külterület, szállodai terek, helyiségek

Intézkedéseink

Munkatársaink

A Forest Hills minden egyes dolgozója oktatásban részesült, hogy kellőképpen fel tudjanak készülni az új eljárási rend szerinti munkavégzésre. Minden munkatársunk a megszokott vendégszeretettel, jókedvvel és örömmel várja a vendégeket, azonban egy újszerű védőruházattal módosult szállodai egyenruhánk.  Nevezetesen védőkesztyűt és arcmaszkot viselnek kollégáink, mindannyiunk jólléte érdekében

Együttműködés a siker kulcsa

Közös érdek, hogy a legkörültekintőbben, a nemzetközi, valamint a hazai ajánlások betartásával éljük a mindennapokat a szállodai tartózkodás idején is. Munkatársainkkal mindent megteszünk az Önök egészségének védelme érdekében, ugyanakkor előre is köszönjük a megértésüket és a türelmüket, amiért a Forest Hills által meghozott védelmi intézkedéseket betartják.

Közösségi terek

A hotel- és golfkomplexum közösségi tereiben 2020. NOVEMBER 02-től a maszk használata mindenkire nézve KÖTELEZŐ! A szigorítás értelmében a vendéglátó egységeinkben, illetve a sportrendezvényeink vendéglátó részein kötelező a maszk viselése, amelyet kizárólag az étel-és italfogyasztás idejére lehet levenni.

A klímaberendezéseinken a fertőtlenítő karbantartást elvégeztük.

A hotel textíliákat (ágynemű, törölközők, köntös) patyolattal mosatjuk, amely eljárás a szabványoknak megfelelő vegyszerekkel és technológiával történik.

A kilincseket naponta többször fertőtlenítjük, és ugyan így járunk el minden olyan eszközzel, amelyet a vendég gyakran megérint (korlátok, kapcsolók, stb.)

A közösségi tereket fertőtlenítőszerekkel mossuk fel naponta többször.

A közösségi terekbe kézfertőtlenítőt helyeztük ki, hogy Önök bárhol és bármikor könnyen és gyorsan fertőtleníthessék kezüket.    

Törekedjenek arra, hogy egymástól a kellő (legalább 1,5 méter) távolságot betartsák.

Recepció

A hotelbe történő bejelentkezési és a kijelentkezési folyamatok időtartamát igyekszünk csökkenteni. Online felületünkön lehetőséget adunk arra, hogy adatait már érkezése előtt megadja. Előnyben részesítjük a készpénzmentes fizetési formát, amelyhez minden szükséges technikai eszköz rendelkezésünkre áll, így gond nélkül egyenlítheti ki számláját. 

Tágas recepciónkon az ügyintézés kényelmes, így kellően távolságtartó is.

Szobakártyáját (szobakulcsot) fertőtlenítjük.

Szállodai szobák

Munkatársaink a korábbi időszakban is úgy takarítottak, hogy vendégeink számára biztonságos környezetet teremtsenek. Most azonban még fokozottabban ügyelünk az előírt sztenderdek betartására. 

A Forest Hills lehetőséget lát abban, hogy vendégeink eltekintsenek a napi takarítástól szobájukban, amennyiben biztosítani szeretnék, hogy Önökön kívül más ne járjon ott.

Különösen figyelünk azon eszközök fertőtlenítésére, amelyet a vendég megérint. 

A fürdőszobákat naponta fertőtlenítjük.

A higiéniai intézkedéseink meghozatalakor arra törekedtünk, hogy vendégeink otthonosan érezzék magukat.

Étterem-kiszolgálás

Tekintettel arra, hogy szállodánk, clubházunk és vendégházunk mindösszesen 21 szobával rendelkezik, így a zsúfoltságot mi ugyan könnyebben el tudjuk kerülni, de ennek ellenére az étkezések lebonyolítása nagyobb létszám esetén csak turnusokban történhet.           

Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy a recepción választ a felkínált étkezési időpontok közül.

Reggeli I. turnus: 7.30-8.30       Vacsora I. turnus: 18.00-19.00

Reggeli II. turnus: 8.30-10.00   Vacsora II. turnus: 19.00-20.00

Mielőtt az étterembe lép kérjük, használja a kézfertőtlenítő automatát.

A büfé étkezések során kizárólag szakácsunk tálal, vendégeink a tálaló eszközöket nem érinthetik meg! A tálalásra történő várakozás idején is kérjük, az 1,5 méteres távolságot betartani.

Az asztalok között megfelelő távolságot kell tartani.

A berendezéseket és felületeket rendszeresen fertőtlenítjük, a vendégek után az asztalt fertőtlenítjük.

Wellness, medence, strand, terasz

A pihenőágyak között megfelelő távolságot hagyunk.

A kültéri medence élményelemei nem üzemelhetnek. 

Kérjük, tartsa a medencében a kellő távolságot! Egyszerre maximum 10 fő tartózkodhat a medencében.

Kültéri medencénk, jakuzzink  vízminőségét és klórszintjét folyamatosan ellenőrizzük. A hatósági vízmintavételek is rendszeresek. 

Ha náthás tüneteket tapasztal (akár csak allergiás) ne látogassa a medencét!

Jakuzzi és kültéri medence  használata előtt a tusolás kötelező!

Infra szaunánk, finn szaunánk, gőzkabinunk, sókabinunk, jakuzzink használható.Reméljük, hogy az egymás iránti kellő figyelmességgel a Forest Hills akciótervében előírtakat be tudjuk tartani és vendégeink toleranciájával kollégáink is még több odafigyeléssel tudják munkájukat végezni.

Amennyiben az aktuális hatósági szabályozásban bármilyen változás következik be, úgy jelenlegi intézkedési akciótervünket felülvizsgáljuk és a helyzetnek megfelelően módosítjuk. Arra törekszünk, hogy minden esetben elsődleges szempont legyen vendégeink egészségének védelme!

Zirc-Szarvaskút, 2020.11.01.

Együttműködésüket, megértésüket, köszönjük.
Forest Hills csapata


Forest Hills Hotel & Golf
8420 Zirc-Szarvaskút, hrsz:085/11. Telefon: +36 88 573 310 Fax: +36 88 573 311
Email: info@foresthills.hu
NTAK regisztrációs szám: SZ22033017
Szálláshely típusa: szálloda
© Copyright 2021 Forest Hills Hotel & Golf
design by CM Design
powered by Hotelizátor
Megéri itt foglalni
Megéri itt foglalni
  • Legjobb ár garancia
  • Azonnali visszaigazolás
  • Aktuális ajánlatok
  • Nincs foglalási díj