Rendezvény helyszínek

Konferencia termek és paraméterek

Hotel- és golfkomplexumunk páratlan szépségű környezetben, a Bakony szívében tökéletes adottságokkal rendelkezik csapatépítés, konferencia, kisebb tréningek, családi összejövetelek lebonyolításához.

Konferenciatermeink:

Összesen 3 db konferencia- és előadóteremmel rendelkezünk, melyek 10-60 fő befogadására alkalmasak, természetes fénnyel megvilágítottak és a legkorszerűbb technikai eszközökkel vannak felszerelve.

Kistermünk szekció teremként is használható (megbeszélések, tárgyalások, értekezletek színteréül), a nagy konferenciatermünk minden technikai igénnyel ellátott, a kültéri pergola pedig inkább a szabadtéri programokkal összekötött rendezvényeknek tud helyet biztosítani.

Rendezvényszervezés területén kellő tapasztalattal és teljes körű szolgáltatással rendelkezünk.

Konferencia terem (45 m²)

A 2014-ben készült konferenciatermünk közvetlenül a hotel épülete mellett helyezkedik el. A terem berendezése mediterrán színvilágot és hangulatot sugároz. Tartozik hozzá egy előtér is, mely tökéletesen alkalmas állófogadás vagy kávészünetek megrendezésére. Termünk közvetlen teraszkapcsolattal is rendelkezik, ahol vendégeink élvezhetik a golfpályára és a driving range a panorámát, valamint a kristálytiszta, friss bakonyi levegőt.

Technikai felszereltség: projector, flipchart, DVD-lejátszó, vetítővászon, CD lejátszó, hangosítás, vezeték nélküli mikrofon, keverő-erősítő berendezés, illetve légkondícináló.

konferencia_terem.jpg

Szekció terem (24 m²)

A hotel éttermi részének elszeparálható teraszos része szekcióteremként is használható, és ideális helyszíne lehet kisebb tárgyalásoknak, megbeszéléseknek is. Kertre néző ablakai biztosítják a természetes fényt, de szükség esetén sötétíthető is. Közvetlen kapcsolata van a könyvtár szobával, amely lehetővé teszi a kiscsoportos foglalkozást is. A szolid elegancia, a méreténél fogva otthonos környezet, a kedves és segítőkész kiszolgálás teszi igazán barátságossá a helyszínt. Minderről győződjön meg személyesen!

terasz.jpg

Kültéri pergola (200 m²)

A hotel épületétől 60 méterre, a szabadban felállított, fedett (oldalán körbe ponyvázható) pergola kb. 40-60 fő befogadására alkalmas, főként kültéri programokkal összekötött rendezvények megtartására. Közvetlen közelében grillezésre is alkalmas területe lehetővé teszi, hogy vendégeink élvezhessék a napsütést és a lenyűgöző panorámát.

pergola.jpg

Konferencia- és rendezvény termeink paraméterei:

Terem

Alapterület

Méret

Természetes fény

Klíma/ Fűtés

Sötétítés

Burkolat

Konferencia terem

45 m2

5x9 m

Van

Van

Van

járólap

Kültéri pergola

200 m2

20x10 m

Van

Nincs

Nincs

térkő

Tárgyaló/szekció terem

24 m2

3x8 m

Van

Van

Van

járólap

Technikai háttér biztosítása, megrendelés esetén, minden teremben (teremdíjban biztosított: Vetítővászon, Projektor, DVD, CD, Flip-chart tábla, Hangosítás, Mobil/állványos mikrofon, vezetékes- és vezeték nélküli Internet.)

Catering:

Éttermünk bakonyi és régiós ízekkel, évszakonként változó étlappal várja vendégeit. Az étterem és a mellette lévő teraszos rész, valamint rendezvényteraszunk grill partik, baráti találkozók, céges vacsoraestek részére alkalmas. 20 fős létszámig menüsoros főétkezést biztosítunk, 21 fő felett pedig svédasztalos ebédet/vacsorát kínálunk a kedves vendégeknek, melyet természetesen előre kiküldött ajánlatból állíthatnak össze.