Szolgáltatásaink

Wellness szolgáltatásaink

A Forest Hills, Vendégei igényeinek, elvárásainak figyelembevételével igyekszik folyamatosan bővíteni a kikapcsolódási lehetőségek tárházát, így a golfozás mellett számos más sportolási és szabadidős programot kínál a hotelt körülölelő területen, valamint közvetlen környékén, melyeket mind szállóvendégei, mind külsős vendégei igénybe vehetnek.

2018. ÉVI ÁRLISTA

 • Wellness részleg használat napijegy: 2.800 Ft / Fő/nap
 • Kültéri medence használat napijegy: 2.800 Ft / Fő/nap
 • Kombinált jegy (wellness-medence): 3.500 Ft / Fő/nap

Tartalom: Clubház öltöző használata, ingyenes parkolás

A wellness nyitva tartása: minden nap 9:00-21:00

Javasoljuk külsős vendégeinknek, hogy szíveskedjenek időpontot egyeztetni a hotel recepciójával érkezésük előtt, hiszen wellness részlegünk, méreténél fogva csak korlátozottan vehető igénybe.

/* Szállóvendégek részére a wellness részleg használata ingyenes!/

Gyerekkedvezmény:

 • 0-3 éves korig: ingyenes
 • 4-12 éves korig: 50% kedvezmény
 • 13-17 éves korig: 25% kedvezmény

Információ, -foglalás: +36(88)573-310; info@foresthills.hu

Terápiás jelleggel ajánljuk figyelmébe professzionális sókabinunkat, amely gyógyító hatással van a légúti megbetegedésekre, náthára vagy asztmás tünetekre.

A hotel wellness részlegéből lehet megközelíteni kültéri melegvizes medencénket. A medence a gyönyörű tiszta vizével és a körülötte lévő varázslatos növényeivel nyugtató hatással lesz a kikapcsolódásra vágyó vendégeinkre. Emellett tökéletes hely napozásra és a lubickolásra. Kültéri medencénk április 15. - október 15. között üzemel.

Wellness részlegünkben található tradicionáis finn szauna valamint infraszauna. Ez utóbbi esetében az infrasugarak belülről melegítik a testet, tágítják az ereket, serkentik a vérkeringést, illetve a szervezet felesleges salakanyagai a verejtékezéssel együtt távoznak a szervezetből, ezáltal az infraszauna erősen méregtelenítő hatású. Előnye, hogy alacsonyabb hőmérsékleten üzemel, ezáltal hosszabb ideig tartózkodhatnak a szaunában a vendégek

A gőzkabin a török fürdők hangulatát és levegőjét nyújtja, segítve a stressz oldását, az izomlazítást, a regenerálódást és a szervek ideális vérellátását. A gőzkabin az egészségünkre gyakorolt jótékony hatásainak köszönhetően enyhíti a légzőszervi betegségek tüneteit, bársonyossá és hidratálttá teszi bőrünket, megelőzi a cellulitisz kialakulását és fokozottan serkenti a méregtelenítést.

A jakuzziban történő ellazulás tisztítja és felüdíti a testet. A vízsugarak folyamatos és ismétlődő lüktetése erősíti a bőrt és az izmokat ellazítja: a masszázs a pórusok tágulásával párosítva egészséges és letisztultabb felületű bőrt eredményez.


Egyéb szolgáltatásaink

Kutyakennel

Bár szállodánkba nem engedélyezett háziállat behozatala, kutyával érkező vendégeink számára folytonos felügyelet alatt lévő kutyakennelt biztosítunk.

Tenisz

A tenisz szerelmesei két salakos pályán élvezhetik a sport nyújtotta örömöket.

Tenisz ajánlatok mind külsős, mind szálló vendégeknek:

 • Pálya bérlet 1 órára: 2.000 Ft/pálya/óra
 • Havi pályabérlet ( hétvégéken: 2x2 óra ): 22.500 Ft/pálya/hó
 • Havi pályabérlet ( hétköznapokon : 2x2 óra ): 18.000 Ft/pálya/hó
 • Ütő bérlés labdával: 500 Ft/ütő

Kerékpározás

Kerékpár / elektromos roller (scooter) bérlés:

Lehetőség van kerékpározásra, elektromos roller bérlésére minden nap 8:00 és 18:00 óra között.

A kölcsönzés díja:

Scooter bérleti díja 2.700,-Ft/óra
Kerékpár bérleti díja: 2.500,-Ft/nap

A kerékpárok kölcsönzési helye: Forest Hills Golf Club recepció

Nordic Walking

Amennyiben szeret sétálni a Nordic-walking technika egy nagyon egészséges módja a sétának, könnyen megtanulható és nálunk gyakorolhatja is! A klub területén egy 4 km-es sétaútvonalon gyönyörködhet a környezetben.

 • Nordic walking bot bérlés: 500 Ft/egy pár bot

Túrázás

A Bakony csodálatos természeti adottságokkal rendelkezik, melyeket szeretnénk, ha vendégeink is megcsodálnának. Különböző nehézségű és hosszúságú túra útvonalak és felejthetetlen látvány várják minden kedves Vendégünket.

Lovaglás

A Hunor Lovas Iskola kezdőknek, vagy gyakorlott lovasoknak egyaránt lehetőséget biztosít lovaglásra, gyakorlásra Porva-Páliháláspusztán, a Forest Hillstől mindössze 10 km távolságra, a Bakony egy kicsinyke falujában, páratlan szépségű környezetben.

Részletekért, informcióért forduljon közvetlenül a Lovas Iskolához.

Elérhetőségek: 8429 Porva-Páliháláspuszta, Fú út 4.

Telefon:+36/30/712-8898;

E-mail:info@hunorlovas.hu

LÁBTENISZ

Dupla salakos teniszpályánk a lábtenisz szerelmeseinek is rendelkezésére áll.

Pályabérleti díj: 2.000 Ft/ pálya / 1 óra / 4 fő

Kártyaszoba, könyvtár

Nyugodt körülmények között a legjobb kártyázni. A szálloda főépületében kialakított elegáns és kényelmes kártyaszoba a legmegfelelőbb helyszín egy jó bridzs vagy ulti partira. Számos társasjáték közül is választhatnak vendégeink.

Szereti a jó könyveket? A klasszikusokat? A kártya-szobában több száz könyvből választhat kedve szerint.

Horgászat

Zirc-Akli Szarvas-tó – a horgászást kedvelő vendégeinknek

A Forest Hills közvetlen közelében található a Bakony egyik legszebb területén fekvő horgász tava. A szabdidőparkként is működő területen játszótér,valamint főzési, szalonna sütési lehetőség is van.

Horgászni Április 1-től folyamatosan lehet, reggel, 7:00 órától napnyugtáig.

Nyári nyitva tartás Május 1-től reggel: 6:00 órától este 20:00 óráig.

Szeptember 1. . október 30-ig között: reggel 7:00 órától napnyugtáig lehet horgászni.

További információért kérjük, hívja a recepción kollégáinkat.

Helikopteres élményrepülés

A Forest Hills területéről indulva 8 - 15 perces panoráma repülésen vehetnek részt vendégeink, felülről felfedezve a 2013-ban épült Papod-hegyi kilátót, a cseszneki várat, az Intersport Síarénát, valamint Zirc városát.

További részletek miatt keresse kollégáinkat!

Kápolna

Festői környezetben helyezkedik el a Forest Hills kiskápolna, melyet a Ciszterci Apátság szentelt fel.

Játszótér

A gyermekek sem maradhatnak ki a jóból! A hotel mögötti játszótéren a csúszda és hinta nagyon népszerű a kisebbek körében.