Foglalás
Bezár

Csapatépítő program

Footgolf – fiatal kora ellenére egyre népszerűbb sportág magában hordozza a labdarúgás minden szépségét, eleganciáját, elegyítve a golf szabályaival, miközben egyéni teljesítményre sarkallja összes résztvevőjét.

Minden, amit egy sporttól elvárhatunk, az maradéktanul érvényesül a Footgolfban. A vidám kikapcsolódást, felhőtlen időtöltést, a jó levegőn való, mindenünket megmozgató sportot, az egyéni sikereket, és az összekovácsolódást. Szabályainak elsajátítása után, minden nemű és korú sportolni vágyónak felhőtlen kikapcsolódást és szórakozást biztosít.

Mindezek tökéletesen alkalmassá teszik céges, vagy más csoportos csapatépítésre. Számtalan alkalommal bizonyított már, hogy a csapatépítő tréningekhez hasonlóan nagyban segíti a hétköznapokban történő együttműködést, mindemellett egy életre szóló közös emléket, élményt és kalandot biztosít.

Helyszín



Magyarország egyik legszebb részén fekvő, speciális kialakítású, 2x9 18 lyukú golfpályájánk, Budapestről mindössze másfél óra autóút után, Zirctől 4 km távolságra található. A 25 hektáron elterülő festői pálya szépsége és a Bakony csodás látványa méltán ejti rabul a természet és a golf szerelmeseinek szívét.

Öltözet



A sportág kialakított magáról egy megjelenési formát, amelyet ha nem is teljes mértékben, de az egységesség végett ajánljuk a sportos viseleten belül a „pique” galléros pólót és a térdnadrág viseletét. Footgolf öltözetének pikantériáját és egyediségét a „kárómintás térdzokni” adja meg. A cipő bármilyen sportcipő lehet kivéve a stoplis labdarúgó cipőt. A játék ideális cipője az úgynevezett “hernyótalpas” labdarúgó cipő.

A játék menete



A játékosok négyes flight-okban (csoportokban) indulnak a kilenc lyukból álló pálya leküzdésére. A flight-ok között 10 perces időközök vannak a torlódás megelőzése végett. A verseny egyéni, de lehetőség van az egyes csoportok külön értékelésére, díjazására is. A játék folyamán egy „marshall” (verseny felügyelő) ellenőrzi a szabályok valamint a golfpályán előírt viselkedési normák betartását. Ezen formulák közül kiemelendő a dohányzás, valamint a hangos, más játékosokat zavaró viselkedés mellőzése. A játék zökkenőmentes lebonyolítása érdekében kollégáink folyamatosan ellenőrzik, és egyben segítik a csapatok előrejutását. A játékidő 1,5-2 óra /csapat.

Catering



A jó hangulatú és izgalmas sportmozgásban mindenkinek szüksége van az energiák pótlására, ezért a csapatok beérkezésével és a verseny végeztével mindenkit várnak az ízletes ételek és a szomjoltó nedűk.

Szállás



A Bakony idilli környezetet biztosít a nyugodt pihenésre, így négycsillagos hotelünkben, a vendégházban és a clubházban a csapatépítő versenyen résztvevőknek tökéletes szállást,ellátást tudunk biztosítani.

Footgolf program és árak



Flight-ok kialakítása és szabálymagyarázat
A játékhoz biztosítjuk az egyedi score kártyát, labdát , öltözőt a Clubházban

Tee time foglalása kötelező!

Részvételi díj
Hello Footgolf Clubtagoknak
Hello Footgolf Clubtagsággal nem rendelkező játékosoknak
18 szakaszra hétköznap
5.000,-Ft/fő
6.000,-Ft/fő
18 szakaszra hétvégén
6.000,-Ft/fő
7.000,-Ft/fő
36 szakaszra hétköznap
9.000,-Ft/fő
10.000,-Ft/fő
36 szakaszra hétvégén
10.000,-Ft/fő
11.000,-Ft/fő

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!