Étterem

Az étteremről

Éttermünk tervezésekor arra törekedtek az épületet megálmodók, hogy az étkezések alatt is lehessen csodálni a bakonyi természet szépségét.Képzeljen el egy kis méretű, hangulatos, visszafogottan nyüzsgő környezetet, melyben az eredeti belsőépítészeti ötletek, a mediterrán hangulatú színvilág kellemes látványt nyújt vendégeinknek.

Az étterem befogadó képessége maximum 40 fő, melyből 16 fő az elszeparálható teraszos részben tud helyet foglalni. Az étterem méretéből következik, hogy a konyhánk is csak szűkebb étlappal tud működni, de ellensúlyozni szeretnénk ezt a minőséggel, hiszen azt valljuk, hogy a kevesebb néha többet jelent. Létszámtól függően menüválasztásos vagy svédasztalos vacsorát kínálunk félpanziót választó vendégeinknek. Vegetáriánus, glutén- és laktózérzékeny vendégeinknek egyedi menüajánlattal készülünk, előzetes egyeztetés alapján.


ÉTLAP


Asztalfoglalás

Éttermünk alapvetően a szállóvendégeink és a golfozó vendégeink kiszolgálására biztosít különböző típusú étkezéséket, azonban foglalással lehetőség van éttermünket igénybe venni.

Asztalfoglaláshoz kérjük, hívja kollégáinkat a +36 88 573 310-es telefonszámon vagy írjon email-t az info@foresthills.hu címre.


Ajándékutalvány

Ajándékozzon üzleti partnereinek, barátainak, szeretteinek kulináris élményt! Úgy gondoljuk, hogy gyertyafényes, négy- vagy ötfogásos vacsora menünk egyedi ajándéknak tekinthető. Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy az ajándékozó határozza meg a Forest Hills Étterem Ajándékutalvány értékét. Előzetes asztalfoglalással bármikor felhasználható az ajándékutalvány. Kérjük, hogy telefonon vagy e-mailben kérjen ajánlatot adatai megadásával és kollégáink 24 órán belül elküldik ajánlatunkat.


Éttermünk nyitva tartása minden nap