Foglalás
Bezár

Havas élmények a Bakonyban

A síelők és snowboard kedvelők minden évben lelkesen várják december elejét, amikor végre megnyílik az eplényi síközpont.



Szerencsére nem kell feltétlen hosszú utazás ahhoz, hogy felcsatolhassuk a síléceket. Ma már hazánkban is lehetőség van arra, hogy a téli sportok szenvedélyének hódoljunk. Szállodánktól 15 perc alatt elérhető az eplényi Síaréna, ahol egy 8 liftes 7.9 kilométer hosszú pályarendszeren csúszkálhatunk. Itt található a legnagyobb és a legtöbb beépített elemmel rendelkező snowboard park is. A mozgás élményét emeli a napozóterasz, megpihenhetünk a hüttében is, ahol hétvégén játszósarok várja a legkisebbeket.

Szállodánkban lehetősége van a sífelszerelés tárolására. De az sem probléma, ha nem a síelés tervével érkezik hozzánk. A pályán is bérelhet sí és snowboard felszerelést.

Kezdőknek is bátran ajánljuk ezt a felejthetetlen téli élményt. Profi oktatók és 4 tanulópálya várja a kezdőket a Síaréna Vibe Parkban! Az oktató teraszon a sík, hóval borított területen lehet gyakorolni a léchez szokást. A tanuló lift és a tányéros lift segítségével pedig eljuthat az első lecsúszás helyszínéhez.

Az egész napos aktív programról visszatérő vendégein wellnessünkben pihenhetik ki a mozgás fáradalmait. Szaunáink, jacuzzink, só- és gőzkabinunk garantáltan segítik a regenerálódást.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!