Foglalás
Bezár

Étterem

Éttermi koncepciónk fontos célja a változatosság és a szezonalitás követése. Az idényjellegű alapanyagokhoz igazodó ajánlatokkal szeretnénk színesebbé tenni a választékot.

Fontosnak tartjuk, hogy mindig meg kell újulni. Keresni kell az új alapanyagokat, technológiákat, ételeket, az aktualitást, hogy amit kínálunk az érdekes, élvezetes legyen. Bízunk abban, hogy szállóvendégeink elégedetten távoznak, és jó hírét keltik konyhánknak.

Az étteremről



Éttermünk tervezésekor arra törekedtek az épületet megálmodók, hogy az étkezések alatt is lehessen csodálni a bakonyi természet szépségét.Képzeljen el egy kis méretű, hangulatos, visszafogottan nyüzsgő környezetet, melyben az eredeti belsőépítészeti ötletek, a mediterrán hangulatú színvilág kellemes látványt nyújt vendégeinknek.

Az étterem befogadó képessége maximum 40 fő, melyből 16 fő az elszeparálható teraszos részben tud helyet foglalni. Az étterem méretéből következik, hogy a konyhánk is csak szűkebb választékkal tud működni, de ellensúlyozni szeretnénk ezt a minőséggel, hiszen azt valljuk, hogy a kevesebb néha többet jelent. Létszámtól függően menüválasztásos vagy svédasztalos vacsorát kínálunk félpanziót választó vendégeinknek. Vegetáriánus, glutén- és laktózérzékeny vendégeinknek egyedi menüajánlattal készülünk, előzetes egyeztetés alapján.

Asztalfoglalás



Éttermünk alapvetően a szállóvendégeink és a golfozó vendégeink kiszolgálására biztosít különböző típusú étkezéséket, azonban foglalással lehetőség van éttermünket igénybe venni.

Asztalfoglaláshoz kérjük, hívja kollégáinkat a +36 88 573 310-es telefonszámon vagy írjon email-t az info@foresthills.hu címre.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!