Foglalás
Bezár

Csapatépítő program

Helyszín



Magyarország egyik legszebb részén fekvő, speciális kialakítású, 2x9 18 lyukú golfpályájánk, Budapestről mindössze másfél óra autóút után, Zirctől 4 km távolságra található. A 25 hektáron elterülő festői pálya szépsége és a Bakony csodás látványa méltán ejti rabul a természet és a golf szerelmeseinek szívét.

Öltözet



A sportág kialakított magáról egy megjelenési formát, amelyet ha nem is teljes mértékben, de az egységesség végett ajánljuk a sportos viseleten belül a „pique” galléros pólót és a térdnadrág viseletét. Footgolf öltözetének pikantériáját és egyediségét a „kárómintás térdzokni” adja meg. A cipő bármilyen sportcipő lehet kivéve a stoplis labdarúgó cipőt. A játék ideális cipője az úgynevezett “hernyótalpas” labdarúgó cipő.

A játék menete



A játékosok négyes flight-okban (csoportokban) indulnak a kilenc lyukból álló pálya leküzdésére. A flight-ok között 10 perces időközök vannak a torlódás megelőzése végett. A verseny egyéni, de lehetőség van az egyes csoportok külön értékelésére, díjazására is. A játék folyamán egy „marshall” (verseny felügyelő) ellenőrzi a szabályok valamint a golfpályán előírt viselkedési normák betartását. Ezen formulák közül kiemelendő a dohányzás, valamint a hangos, más játékosokat zavaró viselkedés mellőzése. A játék zökkenőmentes lebonyolítása érdekében kollégáink folyamatosan ellenőrzik, és egyben segítik a csapatok előrejutását. A játékidő 1,5-2 óra /csapat.

Catering



A jó hangulatú és izgalmas sportmozgásban mindenkinek szüksége van az energiák pótlására, ezért a csapatok beérkezésével és a verseny végeztével mindenkit várnak az ízletes ételek és a szomjoltó nedűk.

Szállás



A Bakony idilli környezetet biztosít a nyugodt pihenésre, így négycsillagos hotelünkben, a vendégházban és a clubházban a csapatépítő versenyen résztvevőknek tökéletes szállást,ellátást tudunk biztosítani.

Footgolf program és árak



Flight-ok kialakítása és szabálymagyarázat

A játékhoz biztosítjuk az egyedi score kártyát, labdát , öltözőt a Clubházban

Tee time foglalása kötelező!

info@foresthills.hu

Tel.: (36) 88 573 310
Részvételi díj
Hello Footgolf Clubtagoknak
Hello Footgolf Clubtagsággal nem rendelkező játékosoknak
18 szakaszra hétköznap
5.000,-Ft/fő
6.000,-Ft/fő
18 szakaszra hétvégén
6.000,-Ft/fő
7.000,-Ft/fő
36 szakaszra hétköznap
9.000,-Ft/fő
10.000,-Ft/fő
36 szakaszra hétvégén
10.000,-Ft/fő
11.000,-Ft/fő

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!